Liku - liku perjuangan pencapaian kemerdekaan negara Brunei Darussalam - Al-Sufri, Awang Mohd. Jamil, H. (Jabatan Pusat Sejarah Kementerian Kebudayaan Belia dan Sukan, 1992)
xllx, 316 p. : il.; 24 cm.