Pembawaan karawitan Jawa - SUGIARTO (ASTI Yk, 1983)
Pembawaan kendhangan gendhing-gendhing soran dilakukan denagn disertai ricikan-ricikan perangkat gamelan ageng diantaranya bonang panembung, bonang barung, bonang penerus, slenthem, saron demung, saron ricik, saron peking, kenong, gong, kendhang ageng dan ketipung.