Melakoni Teater Sepilahan Tulisan tentang Teater - SANJAYA, Ign Arya (Peny.) (Studiklub teater, 2009)
Buku ini mwadahi tiga belas buah percik pikiran yang dipentaskan sebagai lakon-lakon, serta tiga belas kesan dan pesan yang memancar dalam warna-warni bias “siklorama”.