Chicken soup for the teenage soul on tough stuff Kumpulan kisah indah penuh suka dan duka mengahdapi masa-masa sulit - CANFIELD, Jack (Gramedia Pustaka Utama, 2003)
Buku ini menyajikan kisah-kisah remaja dalam menghadapi persoalan hidup sehingga menjadi inspirasi pembacanya dalam menghadapi persoalan hidup.