Panduann Melukis dengan Pastel - Berrill, Philip (Akademia, 2008)
Pastel adalah peralatan lukis yang serba guna dan mudah digunakan. Dengan menggunakan pastel seseorang dapat melukis dan membuat sketsa. Buku, ini menyajikan bagaimana menggambar dan melukis menggunakan pastel.