Jejak Sejarah Sains Listrik - Chris Woodford (Pakar Raya, 2006)
Penyelidikan untuk memahami bagaimana listrik bekerja telah menghasilkan penemuan dan penciptaan penting sepanjang masa. Namun, pada mulanya, misteri tentang listrik telah membuat bingung bahkan semua pemikir cemerlang.