Pelayan dan Ikan - Abd Fattah Shobri , Ali Umar (Insan Madani, 2008)
di dalam buku ini berisi beberapa kisah yang menarik. Atara lainkisah pelayan dan ikan, Tatakrama Pangkal kesuksesan dan lain sebagainya. dengan membaca buku ini kita akan dapat memetik hikmah yang berharga.