Big Bang Spirit : Mendongkrak Motivasi Untuk Meraih Prestasi - Sutan Surya, M. Hariwijaya (Pustaka Insan Madani, 2008)
Pokok-pokok pembahahasan di buku ini memaparkan langkah-langkah untuk mengolah dan membangkitkan spirit agar kita dapat merasakan dentuman besar dari spirit yang ada di dalam diri kita.