The Star Girls - Nisrina Hanifah (Dar! Mizan, 2009)
Lita segera duduk disamping Intan. Sedangkan Sally duduk di sofa kecil tepat di tengah-tengah ruang tamu. "Aku minta maaf ya," kata Lita sambil mengulurkan tangan kepada Intan. "Maafkan aku juga ya," Kata Intan. Mereka semua bersorak gembira dengan penuh semangat. siapakah star girls?Peristiwa seru apa saja yang akan dialami mereka?