Suparto Brata's Omnibus - Suparto Brata (NARASI, 2007)
Clemang - clemong kuwi abyor bocah umur 5 taun milihake bapake oleh garwa maneh gantine ibune. Lucu banget. Bekasi remang-remang nyaritakake solah kadurjanan ing Kutha Bekasi wayah surup. Serem banget.