1000 Wajah Pram - Pramoedya Ananta Toer (Lentera Dipantara, 2009)
Buku ini disusun sebagai usaha menggarisbawahi bagaimana nama pramoedya anannta toer tak pernah habis. banyak suara dan kesaksian yang terangkum. Ditulis dari pelbagai penjuru pandangan