Pembersihan Etnis Palestina: Holocaust Kedua - Ilan Pappe (PT. Elex Media Komputindo, 2009)
Dalam buku ini dipaparkan secara kronologis atas asal usul dan perkembangan konflik Palestina - Israel, dan sangat diperlukan bagi setiap orang yang tertarik dengan Timur Tengah.