Dr. Jekyll dan Mr. Hyde - Robert Louis Stevenson (NARASI, 2007)
Dalam Dr. Jekyll dan Mr. Hyde diceritakan kalau si penjahat bukanlah sesuatu yang bersifat fisik seperti monster bertaring dan berbulu yang menyelinap dalam kabut.