Muhammad : Lelaki penggenggam hujan - Tasaro G.K (Bentang, 2010)
Himada..himada diakah muhammad? astvat-ereta? lelaki yang kelahirannya lama diramalkan dalam gulungan - gulungan perkamen kuno?sosok maitreya yang memiliki tubuh semurni emas, terang benderang, dan suci?