Aku Tidak Mau Tidur - Julie Sykes (Erlangga For Kids, 2009)
harimau cilik sangat nakal. dia tidak mau tidur. suatu malam ibu harimau sangat marah dan berkata " baiklah, kamu tidak boleh tidur semalaman" harimau tidak mempercayai keberuntunganya, dia pun cepat-cepat berlari ke hutan