73 Perbuatan yang Merusak Kebaikan - Muhammad Mahmud Abdullah (Pustaka Azzam, 2005)
Buku ini memaparkan tentang 73 perbuatan yang dapat merusak amal kebaikan manusia, berdasarkan Al-Quran dan Sunnah Nabi.