Dunia yang Dilipat : Tamasya melampaui batas-batas kebudayaan - Yusraf Amir Piliang (Matahari, 2011)
Buku ini menceritakan bahawa dunia itu seperti selembar kertas.Pemaksaan-berupa penekanan,pemadatan atas perusakan akan memungkinkan kertas kertas dilipat lebih lanjut