Sirkus Bawah Tanah - Merlinda Lesmana (Erlangga For Kids, 2008)
Timmy masuk ke dalam meriam. Dia akan ditembakkan ke langit. "SIAP, SIAGA,TEMBAK!" Timmy meluncur terbang tinggi, tinggi di atas langit. Timmy sangat senag. Dia menarik parasutnya, tetapi parasut tidak terbuka. Timmy jatuh ke bawah, jatuh..." Tolong! Tolong!