Daun Yang Jatuh Tak Pernah Membenci Angin - Tere-Liye (Gramedia Pustaka Utama, 2011)
Dia bagai malaikat bagi keluarga kami. Merengkuh aku,adikku,dan ibu dari kehidupan yang miskin dan nestapa. Sekarang, ketika aku tahu dia boleh jadi tidak pernah menganggapku lebih dari seorang adik yang tidak tahu diri..biarlah..