Pranata Adicara Basa Jawi - Purwadi (Pustaka Pelajar, 2010)
Wiyosanipun buku punika, mugi-mugi sageda mahanani mekaring kabudayan saha ngrembakaning kagunan. Pungkasanipun dados saka gurunipun bangsa ingkang agung lan adi luhuhng.