Bunyi dan Getaran - Gerard Cheshire (Tiga Serangkai, 2008)
Bunyi dan getaran mengenalkan pentingnya bunyi dalam kehidupan kita sehari-hari. Menguraikan tentang bagaimana bunyi dihasilkan dan dideteksi, pemanfaatan bunyi yang tak biasa dan bagaimana bunyi dapat direkam dan diproduksi kembali.