219 Tips Agar Cepat Hamil - MT. Indiarti (Elmatera, 2012)
Kehamilan memang merupakan peristiwa Ilahiah. namun, manusia boleh berikhtiar, salah satunya melalui ilmu biologi dan kedokteran yang telah terbukti membantu usaha manusia selama beribu-ribu tahun.