Bukan Siapa-siapa: Seni Memadamkan Keakuan - Ajahn Brahm (Awareness Publication, 2013)
Dalam buku ini, penulis membantu belajar menanggalkan terpaan angin pengharapan semu, dan alih-alih mengikuti jalan Budha mengenai pemahaman.