Fatwa Ulama Tanah Haram Masalah Aqidah - Drs Ibnu Abdullah, - (MU Media, 2014)
Dalam buku ini dijelaskan fatwa-fatwa yang dipaparkan oleh para ulama Tanah Suci yang menjadi rujukan kaum muslim diseluruh dunia.