Lets Go, Chelsea! - Janitra Muriza Lathifah (DAR Mizan, 2015)
Sejak pertama Lussy datang ke sekolah, Chelsea mendapat beberapa masalah. Tak hanya mendapat hukuman dari Miss Jollie, Chelsea juga dituduh telah menelantarkan Lussy kembarannya