Salju di Langit Seoul - Kim Ha Sun (Laksana, 2013)
Park Ji-Hye datang ke SEOUL hanya untuk mencari ayah kandungnya. Sebuah kisah yang manis dan memikat, namun menghangatkan yang dibungkus dengan pencarian sosok ayah yang tak pernah ditemui