Kawruh Basa Jawa Pepak - Daryanto (Apollo Lestari)
Buku menika kangge sekolah dasar, sekolah lanjutan, lan umum. Wonten rupi-rupi kawruh, kawruh basa, paramasastra, kasusastran, wayang ugi aksara jawi