Assassins Creed Unity - Oliver Bowden (Fantasious, 2017)
Segera Arno dan Elise terseret ke dalam pertarungan antara Assassin dan Templar yang sudah berlangsung ratusan tahun. Sebuah dunia yang penuh dengan bahaya lebih mematikan daripada jangkauan imajinasi mereka