Komik Next G: Permen Kapas - Shofiyyah (Muffin Graphics, 2017)
Shofi sedih melihat Kak Firel dan Kak Finny malah asyik bermain berdua. Ia merasa dilupakan. Shofi kesal dan memilih pulang ke rumah. Melihat Shofi bersedih, Kak Firel dan Kak Finny ingin meminta maaf dengan memberikan kejutan manis untuk Shofi. Mau tidak ya, Shofi memaafkan keduanya?