Gaba: Mencari yang paling hebat - Lilis Wijayanti (Gema Insani, 2013)
Suatu malam Gaba si gajah tertidur pulas. Tiba-tiba terdengar keributan kecil. Wooww... Rupanya telinga, kaki dan belalai Gaba sedang berdebat dengan sengit. Apa ya yang mereka perdebatkan?