My Bastard Prince - Daasa (Coc, 2018)
Meet Javier Leonidas. The perfect billionare from Spain. Tampang, harta keluarga terpandang hingga tingkahnya yang mudah jatuh cinta, menjadikan Javier sangat sempurna disebut Prince Charming masa kini. Kecuali bagi seorang wanita bernama Anggi Sanjaya.