Semasa - Teddy W. Kusuma, Maesy Ang (OAK, 2018)
Maesy dan Teddy lewat Semasa adalah duet penulis yang hadir dengan kisah keluarga yang sederhana saja. Dengan kekuatan narasi mereka, kisah-kisah sederhana itu menjadi bukan cerita biasa. Pilihan hidup para tokohnya menjadi teramat nyata dengan suara-suara yang punya daya dan gema.