Dalane Uripku - Suprawoto (Pancaran Semangat Jaya, 2016)
Muga-muga bae apa yang kang dakgayuh bisa dadi patuladhan tumrap anak-anakku lan sapa bae, yen ngudi ilmu kanggo mangsa tembe iku banget perlu. Mula bener, wong iku kudu duwe impen sadhuwur-dhuwure uga gegayuhan kang becik