Zainab Al Qubra - Jalaluddin Rakhmat (Remaja Rosdakarya, 2000)
kisah wanita-wanita islam pada masa rasulullah banyak yang menarik. kisah tokoh-tokoh wanita islam ini merupakan bacaan yang mengasyikkan, yang juga penuh dengan suri teladan.