Rasiah Kodeu Biner - Dadan Sutisna (Kiblat Buku Utama, 2010)
Rina,Diran,Anis,jeung Emod teh Opat sobat nu sarakola di SMP 1001. Hiji mangsa, Diran manggih keretas ti gudang, eusina ukur berendelan angka hiji jeung enol. Ngan tetela, eta angka teh nyimpen rasiah penting