Good Morning. Good Night - Arleen A. (Gramedia Pustaka Utama, 2018)
Learn to Tell the Time. Buku cerita bergambar bilingual, bundle dua buku (dua cerita) menjadi satu. buku bergambar dengan dua cerita; selamat pagi dan selamat malam dilengkapi ilustrasi yang menarik untuk anak.