Mengenali Trik-Trik Setan - Saiful Hadi El-Sutha (Erlangga, 2005)
Penulis buku ini mengajak kita menyadari pentingnya fungsi hati nurani dalam segala aspek kehidupan kita sebagai manusia beriman. Penulis juga memaparkan kiat-kiat menjernihkan hati yang dipandang penting