Aku Cinta Al Quran - Rani Yulianty (Syaaamil Cipta Media, 2007)
Buku ini merupakan Juz amma yang dikemas lebih menarik dan dilengkapi visualisasi berwarna. Buku in mampu memepermudah anak-anak untuk belajar membaca dang menghafal bacaan surat-surat pendek.