Nashaihul\'Ibaad - Muhammad Nawawi bin \'Umar Al-Jawi (Irsyad Baitus Salam, 2005)
Buku ini disajikan untuk pembaca sebagai pedoman dan rujukan berperilaku sesuai dengan tuntunan islami, yang dapat membawa pembaca ke arah kebaikan dan menjadikan pembaca berbudi pekerti santun dan berjiwa lembut.