Mahir Membuat Antaran Pengantin - Aam Ramaliyah (Kawan Pustaka, 2007)
Buku ini menghantarkan pembaca membuat aneka kreasi yang inspiratif, unik dan menarik. Handuk, kain, seprei, mukena, sajadah menjadi bahan utamanya. Biasa disebut antaran pengantin, semua dipaparkan dengan bahasa yang mudah dipahami dan dilengkapi foto pada setiap tahapannya.