Cahaya di Penjuru Hati - Alberthiene Endah (Andi Offset, 2017)
Novel berdasarkan kisah nyata ini menggulirkan cerita sederhana yang sangat menyentuh dan menjadi cermin bagi kebanyakan orang. Cinta adalah tonggak penting yang mampu menegakkan seseorang