7 Golongan yang Dinaungi Allah - Al Husaini Mushthafa (Najla Press, 2006)
Buku ini menjelaskan kepada kita tentang tujuh golongan manusia yang dinaungi rahmat Allah pada haridimana tidak ada naungan kecuali naungannya, mereka adalah pemimpin yang adil, pemuda yang tumbuh dewasa yang senantiasa beribadah kepada Allah SWT, hamba yang hatinya senantiasa terpaut dengan masjid...