Bertualang Mencari Ilmu - Abd Fattah Abu Ghuddah (Insan Madani, 2008)
Demi mencari Ilmu mereka rela berkelana, jarak yang jauh bukan halangan bagi mereka,di setiap negeri yang memancarkan ilmu, langkah mereka menjejak dan kepada guru mereka menimba ilmu. ikuti kisah petualangan mereka yang seru dan mengagumkan dalam buku ini.