Ngoyak Ombak Segara Kidul - Margareth Widhy Pratiwi (Dinas Kebudayaan DIY, 2018)
Ombak jumlegur ing kidul. srengenge cumlorot mapan pener ndhuwur segara. langit biru, ngranggeh banyu biru. jembar ngilak-ilak tanpa kikis adoh ing kana. katon anteng. meneng, segara kang nyimpen wewadine dhewe. nyimpen perbawane dhewe. sapa sing kuwasa mapan ing kono?