Asuransi kesejahteraan sosial jaminan kesejahteraan sosial bagi pekerja sektor informal chatarina rusmiyati ; editor, kissumi Diyanati - Rusmiyati, chatarina; Diyanayati, kissumi (2010)
ix, 66 hlm ilus 21 cm