Voorschriften voor de huizennummering ten behoeve van de volkstelling op Java en Madoera : peratoeran tentang menomori roemah oentoek perhitoengan djiwa di tanah Djawa dan |Madoera / De Eerste Nederlandsch Indische - De Eerste Nederlandsch Indische (De Eerste Nederlandsch Indische)
8 halaman ; 23 cm