Kinetisch onderzoek over de verzeping van tertiair butyl esters van eenvoudige aliphatische dicarbonzuren / door Jan Daniel Herman Homan - Homan, J.D.H (J.B Wolters, 1942)
130 halaman : ilustrasi, gambar, tabel diagram ; 25 cm