De Aspecten van het openbaar onderwijs in Ned.-Indie / P Huizenga; J Smits; Nederlandse Leerkrachten Organisatie Indonesie - Huizenga, P ; Smits, J (Hoofdbestuur van het Nederlandsch-Indisch Onderwijzers-Genootschap, 1939)
81 halaman ; 25 cm