SERAT bedhahipun karaton nagari Ngayogyakarta saha kendangipun ingkang sinuhun kanjeng susuhunan PB VI / dialihaksarakan oleh Tri Purwanti; editor, Supardjo; ingkang ngimpun, Raden Ngabehi Suradipuro. - Tri Purwanti; Supardjo; Suradipuro, Raden Ngabehi ([S.n.], 2011)
50 lembar. ; 29 cm.