Trampil basa jawa kangge kelas IV SD/MI / kaserat dening Sam Muharto , w.Nataatmaja ; editor, farida Rachmawati ; ilustrator, Kusdirgo, Susatyo - SAM MUHARTO; Farida Rachmawati; Kusdirgo; Nataatmaja,W; Susatyo
... jilid.: ilus.; 25 cm. (3 eks.)